Service Tag: kolektori

BAZENSKI SOLARNI KOLEKTORI

Bazenski solarni kolektori – jako će vam produžiti ljetnu sezonu uz skoro nikakve troškove (u slučaju povezivanja s filtracijskim krugom). Solarni kolektori su proizvedeni od specijalnog polimera te su tako otporni na UV zračenje, mraz, ekstremno zagađenje klime i oksidaciju. Isto su otporni na bazensku kemiju. Instaliraju se isto kod bazena kojima se već prometuje kao i kod novo izgrađenih bazena, obično na krov kuće garaže ili u vrt.

Za bolju učinkovitost odaberite dobro mjesto za solarne kolektore tako da na njih pada što više sunčevih zraka. Idealna pozicija montaže je na jugozapad uz kut 15–30° od horizonta. Solarni panel nema skoro nikakav gubitak tlaka – svaki SC panel je testiran na tlak 2,5 bara.
Svaki set solarnih kolektora sadržava odgovarajući broj instalacijske opreme i opreme za povezivanje za brzu i instalaciju bez problema. Svi setovi su opremljeni instalacijskom opremom u jednom nizu.

Sistem solarnog grijanja se sastoji od kolektora koji su povezani u nizu. Učinkovitost grijanja ovisi o ukupnoj površini solarnih kolektora. Preporučuje se da minimalna površina čini otprilike 60% vodene površine bazena (s dubinom od 120–150 cm pa treba koristiti pogodan pokrivač bazena). Kolektori se priključuju direktno u cirkulacijski krug (dakle, bez izmjenjivača), onda je učinkovitost grijanja vrlo visoka.

 

 

01

BEZ TROŠKA ENERGIJE

Produžiti će vam ljetnu sezonu uz skoro nikakve troškove (u slučaju povezivanja s filtracijskim krugom).
02

OTPORNI POLIMERI

Polimera su otporni na UV zračenje, mraz, ekstremno zagađenje klime , oksidaciju i bazensku kemiju.
03

KOMPLETNI SETOVI

Set solarnih kolektora sadržava odgovarajući broj instalacijske opreme i opreme za povezivanje za brzu instalaciju .
04

BEZ GUBITKA TLAKA

Solarni panel nema skoro nikakav gubitak tlaka . SC paneli su testirani na tlak 2,5 bara.

ZANIMA TE?

POŠALJI NAM UPIT!

    Slažem se, da se moji podaci privremeno pohrane u skladu s smjernicama navedenim u pravilima o privatnosti.Više informacija o pravilima privatnosti saznajte ovdje PRAVILA PRIVATNOSTI.

     

    pool-519453_1920
    Stotine zadovoljnih klijenata

    POGLEDAJ REFERENCE