Tvrtka

Tvrtka

TKO SMO?

Bazeni i saune d.o.o.

Tvrtka Bazeni i Saune d.o.o specijalizirana je za izgradnju, projektiranje, montažu i održavanje bazena i sauna. Bilo da se radi o bazenu za privatnu ili javnu upotrebu.

Tvrtka je osnovana 2005 godine , nakon višegodišnjeg rada u struci u jednoj od prvootvorenih firmi za izradu bazena u Hrvatskoj (u toj firmi smo radili od 1995). te smo u vrlo kratkom roku postali jedna od vodećih tvrtki u opremanju bazena, a sve zahvaljujući stručnosti i marljivosti naših djelatnika, koji su zahvaljujući znanju i više godišnjem iskustvu, prepoznati od mnogih investitora.

ŠTO RADIMO?

Profesionalci za bazene i saune

Uz najčešće izgrađivane betonske bazene, ugrađujemo i opremamo montažne,  poliesterske, keramičke, a istih  imamo jako veliki izbor u našoj ponudi.

Kroz sve ove godine rada, također pratimo trendove i inovacije u svijetu bazenske tehnike, kao i najnovija tehnološka dostignuća u tretiranju bazena.

Na našim stranicama upoznat ćemo vas s dijelom asortimana uređaja i opreme potrebnih za opremanje navedenih sustava kao i informacijama vezanim uz samu izgradnju i održavanje. Uz sve potrebne informacije, kako biste lakše i sigurnije donijeli odluku, u mogućnosti smo vam ponuditi pregled pojedinih sustava na već izgrađenim objektima.

BAZENI I SAUNE d.o.o.

Velikogorička 39, Staro Čiče, VELIKA GORICA

Trebate pomoć? Nazovite nas:

+385 1 62 36 302

NAŠA PREPORUKA

ŠTO BI VAM PREPORUČILI

Na česte upite kupaca za preporuku bazena, sauna, bazenskih dodataka naša preoruka je:

POGLED U BUDUĆNOST

MISIJA I VIZIJA

Nastaviti uspješno poslovanje kao i prethodnih 17 godina, te ostati profesionalni i kvalitetni sa naglaskom na:

01

Visoki standard i kvaliteta usluga

02

Vrhunska oprema

03

Zadovoljni klijenti

04

Vaša preporuka za daljni rad

05

Zadovoljni djelatnici

ŠTO KAŽU KLIJENTI

DOGAĐANJA, AKTUALNO, NOVO

NOVOSTI IZ TVRTKE