Vodene atrakcije

VODENE ATRAKCIJE

U sklopu bazena mogu biti ugrađene razne vodene atrakcije kao što su: protustrujno plivanje, vodeno zračne masaža, slapovi, gejziri.

Svi ovi uređaju imaju zadatak da pojačaju ugođaj boravka u bazenu, a neki elementi i u terapijske svrhe.

01

SLAP

Bazenska atrakcija (slap), nije samo zanimljiv ukras bazena, već pruža i prirodnu oksigenaciju vode. Slap stvoren padom vode iz atrakcije može biti korišten za nježnu masažu vrata i leđa ili za stvaranje zvučne kulise u okruženju za opuštanje. Atrakcije su izrađene od nehrđajućeg čelika AISI316 i ručno su polirane, sa svrhom visokokvalitetnog sjaja.
02

GEJZIR

Zračne masaže ili gejziri su sustavi pomoću kojih se u bazen, odnosno bazensku vodu upuhuju velike količine zraka. Zračni mjehurići koji se pritom stvaraju i podižu prema vodenoj površini pojačavaju osjećaj “lebdenja”, a u dodiru sa kožom pojačavaju cirkulaciju, stoga ovakva zračna masaža ima relaksirajući efekt.
03

VODENO ZRAČNA MASAŽA

Ovo su uređaji kojima se masiraju pojedini dijelovi tijela koristeći snagu vodenog mlaza koji prilikom rada uvlače zrak tako da imamo kombinaciju vode i zraka. Kako bi se postigao potpun efekt, vrlo važno je da se raspored mlaznica prilagodi potrebama korisnika.
04

PROTUSTRUJNO PLIVANJE

Ovaj uređaj se najčešće ugrađiva u bazene. Omogućuju plivanje u mjestu, tako da svoj mali bazen možete pretvoriti u pravo plivalište. Svi modeli imaju mogućnost priključka masažnog crijeva kojim se mogu, vodom, masirati svi dijelovi tijela.

ZANIMA TE?

POŠALJI NAM UPIT!

    Slažem se, da se moji podaci privremeno pohrane u skladu s smjernicama navedenim u pravilima o privatnosti.Više informacija o pravilima privatnosti saznajte ovdje PRAVILA PRIVATNOSTI.

     

    pool-519453_1920
    Stotine zadovoljnih klijenata

    POGLEDAJ REFERENCE