Ugradnja bazena

UGRADNJA BAZENA

Bazensku opremu djelimo na dvije grupe:

Pod osnovnom opremom podrazumijevamo onu opremu bez koje bazen ne može funkcionirati a to je: podni odvod, prolaz kroz zid sa mlaznicom, preljevni odvod – skimer te filter sa pumpom.

Dodatna oprema je sve ono što nam boravak u bazenu čini još ugodnijim i jednostavnijim. Ugradbeni elementi mogu biti od ABS, INOX-a ili BRONZE. Nama su glavna i osnovna djelatnost bazeni i bazenska tehnika i sa našim dugogodišnjim iskustvom u izradi bazena nećemo vas razočarati.

Općenito o bazenima

Ako ste odlučili  izgraditi vlastiti bazen trebate znati kakav bazen želite.
Da li će to biti montažni (na zemlji, djelomično ukopan ili potpuno ukopan), poliesterski bazen raznih dimenzija i oblika (gotova školjka od bazena), betonski bazen (po želji investitora mogu se izvesti svi mogući oblici), da li želite bazen sa preljevnim kanalom (voda je do vrha bazena) ili bazen sa skimerom (voda je 10-15 cm niža od ruba bazena), sa kojim materijalom će te obložiti bazen:keramikom, bazenskom folijom ili bojom za bazene, da li će to biti vanjski bazen ili zatvoreni bazen?
Kako će te grijati vodu u bazenu (struja,plin,lož ulje,solarni grijači ili toplinskim pumpama)
Kako će te održavati vodu (automatski,sa mjerno dozirnim analizatorima vode ili ručno ) Koju vrstu kemikalije želite upotrebljavati?
Da li želite bazenski pokrov (solarni,zimski,sigurnosni,automatski rolo pokrov)? Možda želite pomičnu kupolu (raznih oblika i dimenzija)  Ako je bazen zatvoreni kako ćete riješiti vlagu i temparaturu u prostoru (odvlaživačem ili klima komorom).
Kako će te čistiti bazen (ručno ili automatski ) Kako će te ulaziti u bazen (klasične stepenice ili bazenske ljestve ) Što želite od dodatnih atrakcija: masaže, protustrujna plivanja, slapovi, rasvjeta, zvučnici, vodene igračke…?
Kako će te upravljati opremom, iz bazena, automatski ili putem interneta?

01

Besplatne konzultacije

Nazovite nas ili pošaljite e-mail sa željama i potrebama
02

Detaljna specifikacija

Uz napomene vezane za sve detalje koje su dio ponude
03

Ugradnja bazena

Ugradnja bazena i svih željenih i naručenih dodataka , te održavanje.

ZANIMA TE?

POŠALJI NAM UPIT!

    Slažem se, da se moji podaci privremeno pohrane u skladu s smjernicama navedenim u pravilima o privatnosti.Više informacija o pravilima privatnosti saznajte ovdje PRAVILA PRIVATNOSTI.

     

    pool-519453_1920
    Stotine zadovoljnih klijenata

    POGLEDAJ REFERENCE