Team Category: Preporuka

BETONSKI BAZENI

BAZENI I SAUNE

BETONSKI BAZENI

Najčešći način izgradnje bazena je armirano-betonska konstrukcija koja može imati različite forme završne obloge kao što je PVC liner, keramika, boja ili epoksidna smola. Prednost ovih bazena je dugi vijek trajanja , mogućnost izbora oblika, mogućnost rekonstrukcije itd.

Prije bilo kakve izgradnje bazena potrebno je kontaktirati izvođače radova bazenske tehnike, odnosno pribaviti nacrt bazena, odrediti tehnologiju obrade vode: skimer ili preljevni kanali, završnu oblogu, ukoliko će te bazen obložiti keramikom voditi računa o statici bazena, te definirati mjesta za filtersku stanicu i za eventualne vodene atrakcije.

Pristupačnost materijalima izgradnje i njihova cijena,te mogućnost odabira oblika i dimenzija uglavnom je odabir investitora pri izgradnji bazena.

Završna obloga ALKORPLAN TOUCH

RENOLIT

ZAVRŠNE OBLOGE U BAZENIMA RENOLIT 

Kao završne obloge u bazenima najčešće se pojavljuje PVC bazenska folija, keramika namjenjena za bazene,boje za bazene i boje i premazi na bazi epoksida.


Kao najoptimalnije rješenje završne obloge u bazenima pokazala se bazenska PVC folija. Njena prednost je u brzini polaganja, služi i kao hidroizolacija, lako se održava, smanjuje upotrebu kemijskih dezinfekcijskih sredstava. Optimalna je za rekonstrukcije javnih i privatnih bazena. Moguće ju je postaviti na sve samonosive bazenske konstrukcije.

Bitno je naglasiti da tvrtka Bazeni i Saune d.o.o. ima certificirane polagače folije od strane dva vodeća proizvođača folije njemačkog DLW-a i RENOLIT ALKORPLAN

Automatska dezinfekcija bazenske vode Bayrol

BAYROL

Dezinfekcija bazena automatskim upravljanjem

  1. DEZINFEKCIJA VODE KLOROM KLOROM BROMOM ILI VODIKOVIM PEROKSIDOM – saznaj više.

     2. DEZINFEKCIJA BAZENSKE VODE ELEKTROLIZOM – saznaj više

Pokrovi BAC

BAC

Pokrovi BAC

Vrste pokrova BAC. Zaštita za sve vrste bazena.

– ZAŠTITNA MREŽA BAC
– ROLOPOKROV BAC
– TERMOPOKROV ISOLA BAC
– ROLETE BAC

 

Bazenska kupola AURA

AURA

KUPOLE AURA

Tvrtka AURA je već 25 godina sinonim za visokokvalitetne kupole. Sve kupole se proizvode u Rosentalu, a montažu kupola vrše školovani i certificirani montažeri.


Produljuje sezonu kupanja do tri mjeseca bez potrebe za zagrijavanjem bazena.
Povećava sigurnost ljudi i kućnih ljubimaca prilikom kretanja oko bazena.
Također smanjuje troškove održavanje vode, a u vodi nema prljavštine i koristi se manje bazenske kemije. (manje se koriste bazenske kemije)
Štedi troškove grijanja bazena te omogućava plivanje ​​u ugodno toploj vodi čak i u lošem vremenu.
Smanjuje gubitak topline grijane vode u bazenu pri noćnom hlađenju, a kroz stijenke kupole je sunce učinkovitije u zagrijavanju vode u bazenu.

Saune SENTIOTEC

SENTIOTEC

SENTIOTEC SAUNE

Često korištenje saune dobro je za vaše zdravlje jer ga potiče, smanjuje stres, pomaže pri mršavljenju, opušta vas, njeguje vašu kožu te potiče probavu.

Saune danas nisu nedostupne i moguće ih je smjestiti u svaki prostor. U ponudi imamo  velik izbor sauna  od partnera SENTIOTEC