RENOLIT ALKORPLAN EXTREM 1,5mm

RENOLIT ALKORPLAN EXTREM 1,5mm

RENOLIT ALKORPLAN

PVC folija za bazene RENOLIT ALKORPLAN EXTREM 1,5mm

Jednobojna folija armirana sa produženom garancijom na boju 15g

ALKORPLAN EXTREME je najnovija linija bazenskih folija od tvrtke RENOLIT. Ove folije presvučene su posebnim površinskim premazom na obje strane, što ih čini puno otpornijim na sve kemikalije koje bi ih mogle povrijediti. Ova revolucionarna obrada prouzrokuje da boja ostaje nepromijenjena tijekom godina te da je otporna ne samo na klor, nego i na djelovanje UV zračenja. Iz tog razloga, tvrtka RENOLIT daje na folije linije XTREME 5-godišnje jamstvo na trajnost boje.

ALKORPLAN “Anti-SLIP” je bazenska folija visoke čvrstoće koja se lako oblikuje, od omekšanog PVC-a s umetkom za ojačanje od poliesterske tkanine s protukliznim završnim slojem. Folija je opremljena akrilnim antibakterijskim slojem koji štiti površinu od oštećenja, starenja, povećava UV stabilnost folije te sprječava rast bakterija.

ALKORPLAN “Anti-SLIP” je prikladno upotrijebiti, na primjer, za stepenice ili druge dijelove bazena gdje je ta površina potrebna.

ALKORPLAN tekuća folija služi za izravnavanje zavarenih spojeva te sprječava stvaranje i taloženje plijesni i bakterija. Proizvodi se inovativnom metodom koja je čini otpornijom na starenje i izbljeđivanje boja. Produžuje vijek trajanja folije i održava savršen izgled bazena