RENOLIT ALKORPLAN 2000 1.5mm

RENOLIT ALKORPLAN 2000 1.5mm

RENOLIT ALKORPLAN

RENOLIT ALKORPLAN 2000 1.5mm

Jednobojne folije armirane i jednom lakirane

ALKORPLAN je bazenska folija visoke čvrstoće koja se lako oblikuje, od omekšanog PVC-a s umetkom za ojačanje od poliesterske tkanine. Folija je opremljena akrilnim antibakterijskim slojem koji štiti površinu od oštećenja, starenja, povećava UV stabilnost folije te sprječava rast bakterija

ALKORPLAN “Anti-SLIP” je bazenska folija visoke čvrstoće koja se lako oblikuje, od omekšanog PVC-a s umetkom za ojačanje od poliesterske tkanine s protukliznim završnim slojem. Folija je opremljena akrilnim antibakterijskim slojem koji štiti površinu od oštećenja, starenja, povećava UV stabilnost folije te sprječava rast bakterija.

ALKORPLAN “Anti-SLIP” je prikladno upotrijebiti, na primjer, za stepenice ili druge dijelove bazena gdje je ta površina potrebna.

ALKORPLAN tekuća folija služi za izravnavanje zavarenih spojeva te sprječava stvaranje i taloženje plijesni i bakterija. Proizvodi se inovativnom metodom koja je čini otpornijom na starenje i izbljeđivanje boja. Produžuje vijek trajanja folije i održava savršen izgled bazena.