Električni grijači

GRIJANJE BAZENA ELEKTRIČNIM GRIJAČIMA

Električni protočni grijači vode namijenjeni su za grijanje vode u bazenima ili u jacuzzi kadama. Voda se grije kad protiče kroz tijelo grijača, temperatura vode podešena je regulacijskim termostatom. Tijelo za grijanje uključuje se sklopkom kojom upravlja više navedeni termostat i sigurnosni indikator protoka. Iz ovog razloga za grijanje treba tzv. velika automatika – programator filtracije za 24 sata, osigurač (zaštita od opasnog dodirnog napona), toplinska zaštita motora, sklopnik i prekidač grijanja.

Električni protočni bazenski grijači vode tip EOV, EOVp, EOVk, EOVTi, EOVTnTi i EOVN su svojom konstrukcijom specijalno proizvedeni za grijanje bazenske vode ili za druge vode u vdenim krugovima s protokom i temperaturom od više nego 40 C. Svaki grijač mora biti instaliran u električnom sustavu iza mlaznog osigurača. Razlika između EOV i EOVp je u korištenju plastike na tijelo površine i u korištenju protočnog zatvarača umjesto tlačne sklopke kao zaštitnog elementa za protok vode. 

 

ZANIMA TE?

POŠALJI NAM UPIT!

    Slažem se, da se moji podaci privremeno pohrane u skladu s smjernicama navedenim u pravilima o privatnosti.Više informacija o pravilima privatnosti saznajte ovdje PRAVILA PRIVATNOSTI.

     

    pool-519453_1920
    Stotine zadovoljnih klijenata

    POGLEDAJ REFERENCE