BAC pokrovi

 
ZAŠTITNA MREŽA BAC

Namijenjen za bazene svih oblika dimenzija.
Raspoloživ u tri boje: plava, zelena i siva boja sa više opcija učvršćenja (ankeri – zatezači). Namijenjen za zaštitu bazena od onečišćenja te spriječavanju nastanka i razvoja algi u vodi.
Oprema za zaštitu od težine snijega je dostupna opcijski.

 

ROLOPOKROV BAC

Sigurnosni prekrivač za sva godišnja doba sa UV i fungicidnom zaštitom, tretiran za spriječavanje nastanka mrlja, sa anodiziranim aluminijskim cijevima Ø 50 mm, zaštitnim trakama protiv struganja i PVC zaštitom ispod zatezača za zaštitu rubnog kamena.

Raspoloživ u sedam boja za pravokutne bazene max. dimenzija 6 x 12m sa dijelom prekrivača za stepenice na širini ili dužini bazena. Isporučuje se sa setom pomičnih zatezača i s priručnom ručkom za namatanje (za veće bazene s dva seta ručki, Oprema za zaštitu od utjecaja vjetra te oprema za zaštitu od težine snijega dostupna opcijski.

 

 
TERMOPOKROV ISOLA BAC

Plutajući termo prekrivač ISOLA debljine 6 mm. Spužvasti – pjenasti prekrivači namijenjeni za prekrivanje bazena. Njihovom primjenom smanjuje se isparavanje – gubitak vode, potrošnja sredstava za održavanje kvalitete vode i energije. Smanjuju potrebu za odvlaživanjem i vrlo su otporni na utjecaj dezinfekcijskih sredstava ( klora i sl.) u bazenskoj vodi.
Gornji sloj obložen PE film
Srednji sloj povezan PE spužvom
Donji dio otporan na kemikalije
Raspoloživ u tri boje. Oprema za zaštitu od utjecaja vjetra dostupna
opcijski.

ROLETE BAC

Osnovna namjena bazenske rolete je zadržavanje topline bazenske vode. Pokriveni bazen s roletama ujedno i štiti od upada u bazen male djece i (malih) kučnih ljubimaca.

Njihovom primjenom smanjuje se isparavanje – gubitak vode, potrošnja sredstava za održavanje kvalitete vode i energije. Smanjuju potrebu za odvlaživanjem i vrlo su otporni na utjecaj dezinfekcijskih sredstava (klora i sl.) u bazenskoj vodi.

Izbor PVC lamela:

– Duotherm 46x8mm
– Twist 50x11mm
– Rollmatic PVC lamele 60x15mm
– Rollmatic polikarbonat lamele 60x14mm

GALERIJA

ZANIMA TE?

POŠALJI NAM UPIT!

    Slažem se, da se moji podaci privremeno pohrane u skladu s smjernicama navedenim u pravilima o privatnosti.Više informacija o pravilima privatnosti saznajte ovdje PRAVILA PRIVATNOSTI.

     

    pool-519453_1920
    Stotine zadovoljnih klijenata

    POGLEDAJ REFERENCE